Best of HOHH op TV538 met oa: Negativ, Kurtis Blow, The Doppelgangaz, Keizer, Melodee, Blaxtar & Jan Marijnissen

Door
Laatste Update: juli 5, 2012
02122012The Doppelgangaz 5 elementz_MG_9508 bewdef.jpgCopyright Joris Kalma

538Juize presenteert: Best of HOHH op TV538

De redactie van House Of Hip Hop is toe aan een zomer vakantie en om die reden is vrijdag juli een  “Best of HOHH” uitzendingen te zien op TV538.

House Of Hip Hop heeft inmiddels 48 afleveringen gemaakt voor TV538 en die shows zullen worden samengevat in 9 bomvolle Best of HOHH shows. Zo kun je kijken naar de grappigste Tourstories, de meest interessante Tatts en de dopeste Interviews, de leukste Rappers Review en de meest special Specials. Ook eerdere Classics van de Week en SWOT-analyses komen voorbij.

In deze Best of HOHH vertelt Negativ een tourstory. Daarnaast zenden we het interview met de mannen van The Doppelgangaz en met Hip Hop legend Kurtis Blow nog een keer uit en komt rapper Keizer nog een keer voorbij in het item Tatts! De SWOT Analyse met Melodee is opnieuw te bekijken. Komt Blaxtar voor bij met een Spoken item en praten we Politics met Jan Marijnissen daarnaast komt nog de dopeste Classic van de Week van de eerste paar afleveringen komt ook nog voorbij. Een bomvolle show dus.

538Juize presenteert: House Of Hip Hop TV is zoals altijd te zien op vrijdagavond vanaf 19:00 uur en wordt op zondag om 19:00 uur herhaald via TV538 (UPC/Ziggo kanaal 538).

De presentatie is in handen van Mr Ghostman & Sluwe Voszz.

 

Na de Tv show is het weer tijd voor House of Hip Hop Radio op 538Juize. Sluwe Voszz & Mr. Ghostman brengen weer rauwe Hip-Hop, harde bangers en het verste nieuws uit de scene.
Je hoort het vrijdagavond bij House Of Hip Hip Radio om 21:00 uur via www.538juize.nl

Reacties