Big Shug ft. Fat Joe & M.O.P – Hardbody / Internetbanger vd week (03-08-2012)

Door
Laatste Update: augustus 5, 2012
big shug

Deze week een banger van een mc die al lang mee gaat in het underground Hip-Hop circuit; Big Shug. Big Shug is een Gangstarr affiliate die te horen was op tracks als The Militia uit 1998 van Gangstarr en daar bekend mee werd.

Het duurde echter tot 2005 voordat een officieel solo album van Big Shug het licht zag. Dat album, Never Say Die, iss bijna volledig geproduceerd door DJ Premier van Gangstarr, die ook zijn 3 albums daarna produceerde.

Nu is Big Shug terug met een nieuw album dat I.M. 4 Eva heet en opnieuw voor een groot deel geproduceerd is door Premier. De mc komt oorspronkelijk uit Boston en het is dan ook niet gek dat zijn album uitkomt op het Hip-Hop label uit Boston, Brick Records.
Gastartiesten zijn oa Slaine, Termanology, Reks, Fat Joe & M.O.P.

En die laatste 2 zijn te gast op de track Hardbody. Een keiharde track. DJ Premier op de beat en 4 mc’s die de beat verslinden. Check hem hier! Big Shug ft. Fat Joe & MOP met Hardbody.

House Of Hip Hop Radio is iedere vrijdag tussen 21:00 & 23:00 uur te beluisteren via 538Juize. Of terug te luisteren wanneer het jou uitkomt via de volgende link: http://www.538juize.nl/rewind.

Reacties