Brother Ali, Blaxtar, Delinquent Habits en DJ TLM bij HOHH op TV538

Door
Laatste Update: november 15, 2011
Brother Ali 16

Deze week ontvangen we in onze TV show op TV538 wederom een flinke lading dope gasten! De mannen van de Amerikaanse rapgroep de Delinquent Habits vertellen een Wild tour storie.

Daarnaast hebben we een interview met Rhymesayer rapper Brother Ali. Rapper en labelbaas Blaxtar komt langs voor de SWOT Analyse, we hebben ook een nieuw item namelijk het DJ Item waarin DJ TLM ons op de hoogte houdt van wat er gaande is op het gebied van DJ-ing.

Uiteraard hebben we weer een vette selectie video’s klaarstaan. House of Hiphop TV is zoals altijd te zien op vrijdagavond vanaf 19:00 en wordt op zondag om 19:00 herhaald via TV538 (UPC/Ziggo kanaal 538).

De presentatie is in handen van Mr Ghostman & Sluwe Voszz.

 

 

 

Kijk dus aanstaande vrijdag tussen 19:00 en 20:00 op TV538 naar House of Hip Hop!
TV538 is te ontvangen via UPC & Ziggo.

En word op zondag tussen 19:00 en 20:00 herhaalt.

Hip-Hop platform House Of Hip Hop verzorgt vanaf 8 juli een wekelijks televisieprogramma op de nieuwe zender TV538. De show draait om Hip-Hop als cultuur en muziekgenre en is iedere vrijdag te zien vanaf 19 uur en wordt gedurende de week nog twee keer herhaald.

TV 538 is maandag 4 juli gestart op KANAAL 538 op UPC.

House Of Hip Hop TV vindt zijn oorsprong in House Of Hip Hop Radio. Dit programma is wekelijks te horen op het radiostation 538Juize. In de show is er aandacht voor underground en mainstream Hip-Hop, waarbij vooral de passie voor het genre centraal staat.

De passie voor Hip-Hop moet ook in de uitzendingen van House Of Hip Hop TV terugkomen. Net als House Of Hip Hop Radio zullen Casper “Mr. Ghostman” Knipscheer en Nick “Sluwe Voszz” Hoogzaad de presentatie van het televisieprogramma voor hun rekening nemen.

House Of Hip Hop TV bevat een aantal terugkerende items waaronder de SWOT-analyse met een “bekende” studiogast, Tats over tattoeages, Wild Stories van bekende personen uit de Hip-Hop wereld, interviews met internationale artiesten en diverse videoclips zoals de Classic van de Week.

Kijk dus elke vrijdag tussen 19:00 en 20:00 naar House of Hip Hop op TV538.

Reacties