GZA/Genius voor 2 shows naar Nederland!

Door
Laatste Update: januari 17, 2012
brickwallhr

Wu-Tang rapper treedt op in Amsterdam & Tilburg

Wu-Tang rapper GZA/Genius zal in februari 2 shows geven in Nederland. Op 14 februari staat de GZA in de kelder van kledingwinkel 5 Elementz in Amsterdam en een dag later doet de rapper 013 in Tilburg aan. De Nederlandse mc MOD The Black Marvel verzorgt het voorprogramma. House Of Hip Hop presenteert de shows.

In het kader van GZA/Genius’ Europese tour zal hij op 14 februari een speciale show geven in de kelder van kledingwinkel 5 Elementz voor een House Of Hip Hop & 5 Elementz Basement Party. Voor dit concert zijn slechts 90 kaarten beschikbaar, dus dat belooft een intieme avond te worden. Op 15 februari kun je GZA/Genius zien in013 inTilburg voor een normale clubshow.

GZA/Genius is samen met the RZA verantwoordelijk geweest voor de oprichting van de succesvolle Hip-Hop groep Wu-Tang Clan. Op alle platen van de formatie is GZA verantwoordelijk voor een belangrijke bijdrage. Naast het werk met de groep heeft hij ook als solo artiest succes. Zijn album Liquid Swords uit 1995 is een underground classic. Ook zijn albums hierna zijn goed ontvangen, waaronder zijn meest recente plaat Pro Tools.

De Nederlandse rapper MOD The Black Marvel draait al een lange tijd mee in de rapwereld. Zijn beats zijn gebruikt door een aantal Wu affiliates en zijn muziek kent veel raakvlakken met de sound van Wu-Tang Clan.

Kaarten voor de exclusieve Basement Party in de 5 Elementz in Amsterdam kosten slechts €20,- en zijn te koop in kledingwinkel 5 Elementz. De winkel is te vinden op de Nieuwezijds Voorburgwal 44 inAmsterdam. Kaarten voor de clubshow in 013 kosten slechts €22,- en zijn verkrijgbaar via de reguliere voorverkoopadressen of www.013.nl. De voorverkoop voor de show in 013 start op woensdag 18 januari. Meer informatie over de Basement Party of de de show in 013 vind je op www.houseofhiphop.nl.