J. Cole – Grew Up Fast / Internetbanger vd week (02-03-2012)

Door
Laatste Update: maart 6, 2012
J-Cole-Grew-Up-Fast

In 2009 was J. Cole de eerste artiest die getekend werd door Jay-Z bij Roc Nation en na een aantal mixtapes dropte hij vorig jaar zijn debuutalbum Cole World: The Sideline Story. Dit album kwam direct binnen op nummer 1 in de Amerikaanse albumchart en op dit moment zijn er meer dan een half miljoen van verkocht.

Het bijzondere aan J. Cole is dat eigenlijk niemand hem kende voordat hij bij Roc Nation werd getekend, maar door continue goede muziek te droppen die hij zelf produceerde, zorgde hij ervoor dat je niet meer om hem heen kon.

Anno februari 2012 is het zelfs zo dat J. Cole zijn 2 miljoenste follower op twitter kon verwelkomen. 2 miljoen. Dat zijn een hoop fuckin followers! J. Cole deelde deze mening en besloot om die reden een niet eerder uitgebrachte track weg te geven via het internet. Een banger ook.

Check daarom hier J. Cole met Grew Up Fast!

 

House Of Hip Hop Radio is iedere vrijdag tussen 21:00 & 23:00 uur te beluisteren via 538Juize. Of terug te luisteren wanneer het jou uitkomt via de volgende link: http://www.538juize.nl/rewind.