Living Legends – Trojan Horse / Internetbanger vd week (06-04-2012)

Door
Laatste Update: april 13, 2012
livinglegends-trojanhorse

Eligh, Sunspot Jonz, Luckiam, The Grouch, Murs, Scarub, Bicasso & Aesop zijn solo artiesten uit Californië en vormen sinds 1996 ook samen de crew Living Legends. Ze zijn verantwoordelijk voor dope releases als Almost Famous, Creative Differences, Classic en hun laatste album The Gathering dat uitkwam in 2008.

Sinds dat album is het stil qua groepsmateriaal van Living Legends. Alle individuele leden brachten wel veel platen uit, waarbij vooral Murs succes had, maar ook Eligh dropte met Grey Crow in 2010 een dope album.

Anno 2012 staat Living Legends aangekondigd op de flyer van het Paid Dues festival, waarop de groep heeft besloten iets te releasen. Op de website van de groep kun je daarom een nieuwe single en een greatest hits mix downloaden. Zowel voor de fans als voor nieuwe luisteraars dus iets interessants.

In de greatest hits mix zit naast de nieuwe single, nog 1 niet eerder uitgebrachte track geproduceerd door Madlib. De track die je nu gaat horen is geproduceerd door Eligh en bevat bijdrages van alle leden. Living Legends, check het hier, met Trojan Horse.

House Of Hip Hop Radio is iedere vrijdag tussen 21:00 & 23:00 uur te beluisteren via 538Juize. Of terug te luisteren wanneer het jou uitkomt via de volgende link: http://www.538juize.nl/rewind.