Meyhem Lauren ft. Action Bronson & Roc Marciano – Peruvian Desserts / Internetbanger vd week (06-07-2012)

Door
Laatste Update: juli 7, 2012
respect-the-fly-shit-500x500

Meyhem Lauren is een mc uit Queens, New York. Hij verkreeg bekendheid dankzij J-Love die hem onder zijn vleugels nam. Samen maakten ze diverse mixtapes, waaronder Acknowledge the takeover.

Hierna bracht Meyhem zelf mixtapes uit als Clarified Butter & Self Induced Illness die goed werden ontvangen. En deze week verscheen er opnieuw een mixtape. Deze heet Respect the fly shit en is uitgebracht via LRG/Greedhead, het label van Heems van Das Racist.

Respect the fly shit is in 2 dagen opgenomen in een hotel in Austin Texas tijdens het SXSW festival. Het bevat beats van Harry Fraud & Tommy Mas en gastbijdrages van oa Action Bronson, Roc Marciano, Heems & Sean Price. En voor een mixtape die in 2 dagen is opgenomen is het een verdomd goede mixtape. Je hoort het er niet aan af in ieder geval.

Een van de tracks is zelfs een ware juweel. Een stuwende bassline brengt de mc’s Meyhem Lauren, Roc Marciano en Action Bronson naar hun A-game. Dit is rauwe Hip-Hop van newschool mc’s met oldschool flavor uit New York.

Check het hier; Meyhem Lauren ft. Action Bronson & Roc Marciano – Peruvian Desserts.

House Of Hip Hop Radio is iedere vrijdag tussen 21:00 & 23:00 uur te beluisteren via 538Juize. Of terug te luisteren wanneer het jou uitkomt via de volgende link: http://www.538juize.nl/rewind.