Mobb Deep – Shook Ones Part II / Classic vd week 06-01-2012

Door
Laatste Update: januari 7, 2012
Mobb-Deep-Shook-Ones-Front-450x451

Deze week een classic met hoofdletters, gemaakt door Mobb Deep in the golden era.

Wanneer we praten over Mobb Deep is er maar 1 echte classic mogelijk; Shook Ones Part II. Deze track heeft eigenlijk geen introductie nodig. Iedere Hip-Hop head en zijn buurjongen kent deze track. Al was het alleen maar vanwege de openingsscene van 8Mile waarin de track gedraaid wordt.

Shook Ones Part II was de lead single van het album The Infamous uit 1995 en was het tweede deel van de track Shook Ones uit 1994. Die track fungeerde alleen als promotional single en heeft op enkele B-sides van platen gestaan. Het tweede deel was dus een stuk succesvoller.

Als je van Hip-Hop houdt, zoals van een vrouw, krijg je bij het horen van deze intro gewoon altijd kippenvel, hoe vaak je het ook hebt gehoord.

Check hier Mobb Deep met Shook Ones Part II.

House Of Hip Hop Radio is iedere vrijdag tussen 21:00 & 23:00 uur te beluisteren via 538Juize. Of terug te luisteren wanneer het jou uitkomt via de volgende link: http://www.538juize.nl/rewind

Daarnaast is de Classic van de Week een vast onderdeel van House Of Hip Hop TV dat iedere vrijdag tussen 19:00 & 20:00 uur te bekijken is op TV538. LET OP: Deze classic van de week is HOHH Radio only.