Mr. SOS – What planet are you from? / Internetbanger vd week (24-02-2012)

Door
Laatste Update: februari 25, 2012
Mr_sos-what_planet

Deze week aandacht voor een voormalig lid van de crew Cunninlynguists: Mr. SOS. Deze mc werkte mee aan het album Southernunderground in 2003 van de groep en besloot hierna zijn eigen weg te gaan.

Mr. SOS is wel altijd onderdeel gebleven van QN5, hetzelfde platform als waar Cunninlynguists lid van zijn. Om die reden zijn de banden goed gebleven en hebben de leden nog diverse malen samengewerkt.

Mr. SOS bracht vanaf 2003 een driedelig mixtape reeks uit met de titel Mr. SOS for President en 1 album How I Learned to Stop Worrying and Love the Bomb. Als laatste bracht hij Cassette Verité uit in augustus van het vorige jaar. Ook een mixtape.

Nu is het weer tijd voor een album. Dit album gaat Trains Never Get Sidetracked heten en zal in ieder geval beats bevatten van K-Salaam. Verder is Mr. SOS altijd van het geheim houden geweest. Meer informatie is er dan ook niet op dit moment.

Wel heeft hij een dope single gedropt die je nu gaat horen. Dit is Mr. SOS met What Planet Are You From?

House Of Hip Hop Radio is iedere vrijdag tussen 21:00 & 23:00 uur te beluisteren via 538Juize. Of terug te luisteren wanneer het jou uitkomt via de volgende link: http://www.538juize.nl/rewind.

Reacties