Mykestro ft. Xzibit – One On One / Internetbanger vd week (25-05-2012)

Door
Laatste Update: mei 27, 2012
Mykestro – One On One Lyrics

Mykestro is een rapper uit South Central, Los Angeles en het broertje van de legendarische DJ Battlecat. Hij wordt beschreven als een van de meest “lyrical” mc’s van de Westkust en heeft intensief samengewerkt met Terrace Martin.

Zijn nieuwe plaat The Barmittzpha is onlangs uitgekomen als dubbelcd. Cd 1 van The Barmittzpha is te koop en te downloaden via iTunes, terwijl je cd 2 gratis kunt downloaden. Een slimme actie, want veel blogs en websites hebben het nieuws over de gratis cd 2 geplaatst, waardoor er automatisch ook aandacht is voor zijn cd 1 via iTunes.

De plaat zelf bevat bijdrages van onder andere Kendrick Lamar, Daz, Ab-Soul, Soopafly en beats van oa Nottz, Khrysis en Battlecat. De dopeste gastbijdrage en de reden dat ik enthousiast werd over deze internetbanger is echter Xzibit. Die weet wel raad met de beat van Nottz.

Check daarom hier Mykestro met Xzibit met One On One.

House Of Hip Hop Radio is iedere vrijdag tussen 21:00 & 23:00 uur te beluisteren via 538Juize. Of terug te luisteren wanneer het jou uitkomt via de volgende link: http://www.538juize.nl/rewind.