Nas – The Don / Internetbanger vd week (23-03-2012)

Door
Laatste Update: maart 27, 2012
Nas-The-Don

De populairste track van de afgelopen week is absoluut The Don, de nieuwe single van Nas. Mijn timeline explodeerde op het moment dat de single uitkwam en ook in de dagen erna bleven mensen erover tweeten.

Het nummer is geproduceerd door Salaam Remi met hulp van de vorig jaar overleden Heavy D. Dat geeft deze track iets speciaals. Salaam Remi had vooral op het album God’s Son een grote invloed op het geluid van Nas en na Nasty, produceert Salaam Remi dus opnieuw een track voor Nas zijn nieuwe plaat.

Het album Life Is Good wordt het tiende Nas album. Een releasadatum is er nog niet, maar Nas bevestigde wel via twitter dat het album klaar is. Het is nu afwachten wanneer Def Jam het album gaat uitbrengen.

Ik kan niet wachten in ieder geval. Tot die tijd doen we het met de singles. Eerst was er Nasty en nu is er The Don en die kun je hier horen!

House Of Hip Hop Radio is iedere vrijdag tussen 21:00 & 23:00 uur te beluisteren via 538Juize. Of terug te luisteren wanneer het jou uitkomt via de volgende link: http://www.538juize.nl/rewind.

Reacties