Paris,Crooks, Rosco & Rico bij HOHH op TV538

Door
Laatste Update: september 29, 2011
paris5

Aankomende vrijdag (30-09-2011) in House of Hip Hop op TV538 is er een interview met Black Panter Paris. De SWOT analyse draait deze week om de FTG rapper Rico. Verder kun je dope clips en de classic van de week verwachten. In het item “Tatts” vertelt Crooks over zijn tatoeages en in het item “Tourstories” vertelt Rosco van Zo Moeilijk een dope verhaal.

De presentatie is in handen van Mr Ghostman & Sluwe Voszz.

Kijk dus aanstaande vrijdag tussen 19:00 en 20:00 op TV538 naar House of Hip Hop!
TV538 is te ontvangen via UPC & Ziggo.

 

Hip-Hop platform House Of Hip Hop verzorgt vanaf 8 juli een wekelijks televisieprogramma op de nieuwe zender TV538. De show draait om Hip-Hop als cultuur en muziekgenre en is iedere vrijdag te zien vanaf 19 uur en wordt gedurende de week nog twee keer herhaald. 

TV 538 is maandag 4 juli gestart op KANAAL 538 op UPC.

House Of Hip Hop TV vindt zijn oorsprong in House Of Hip Hop Radio. Dit programma is wekelijks te horen op het radiostation 538Juize. In de show is er aandacht voor underground en mainstream Hip-Hop, waarbij vooral de passie voor het genre centraal staat.

De passie voor Hip-Hop moet ook in de uitzendingen van House Of Hip Hop TV terugkomen. Net als House Of Hip Hop Radio zullen Casper “Mr. Ghostman” Knipscheer en Nick “Sluwe Voszz” Hoogzaad de presentatie van het televisieprogramma voor hun rekening nemen.

House Of Hip Hop TV bevat een aantal terugkerende items waaronder de SWOT-analyse met een “bekende” studiogast, Tats over tattoeages, Wild Stories van bekende personen uit de Hip-Hop wereld, interviews met internationale artiesten en diverse videoclips zoals de Classic van de Week.

Kijk dus elke vrijdag tussen 19:00 en 20:00 naar House of Hip Hop op TV538.