Spacekees, Noizboiz, Immortal Technique, American Pie, Rosa Ana, Das EFX bij HOHH op TV538

Door
Laatste Update: juli 12, 2012
Dre Das EFX 1

538Juize presenteert: Best of HOHH op TV538

De redactie van House Of Hip Hop is toe aan een zomer vakantie en om die reden is vrijdag juli een  “Best of HOHH” uitzendingen te zien op TV538.

House Of Hip Hop heeft inmiddels 48 afleveringen gemaakt voor TV538 en die shows zullen worden samengevat in 9 bomvolle Best of HOHH shows. Zo kun je kijken naar de grappigste Tourstories, de meest interessante Tatts en de dopeste Interviews, de leukste Rappers Review en de meest special Specials. Ook eerdere Classics van de Week en SWOT-analyses komen voorbij.

In deze Best of HOHH vertellen Spacekees en de mannen van Noizboiz een tourstory. Daarnaast zenden we het interview met de cast van American Pie en Immortal Technique nog een keer ook is de SWOT Analyse met Fresku is opnieuw te bekijken. Komt Rosa Ana voor bij met een Spoken item en zenden we een special live clip uit van Das EFX daarnaast komt nog de dopeste Classic van de Week van de eerste paar afleveringen komt ook nog voorbij. Een bomvolle show dus.

538Juize presenteert: House Of Hip Hop TV is zoals altijd te zien op vrijdagavond vanaf 19:00 uur en wordt op zondag om 19:00 uur herhaald via TV538 (UPC/Ziggo kanaal 538) of via www.TV538.nl

De presentatie is in handen van Mr Ghostman & Sluwe Voszz.

 

Na de Tv show is het weer tijd voor House of Hip Hop Radio op 538Juize. Sluwe Voszz & Mr. Ghostman brengen weer rauwe Hip-Hop, harde bangers en het verste nieuws uit de scene.
Deze week kan je ook een interview horen met Kendrick Lamar, wij spraken met hem en vroegen hem oa naar zijn nieuwe album en zijn samenwerking met J.Cole! Je hoort het vrijdagavond bij House Of Hip Hip Radio om 21:00 uur via www.538juize.nl

Reacties